Nieuwsbrief Oktober

Beste vrienden,

Beperkingen

Zoals in een vorige mailtje reeds aangehaald zouden wij nogmaals de huidige beperkingen onder de aandacht willen brengen.

Wij stellen meer en meer vast dat er door sommige leden geen rekening gehouden wordt met de beperkingen welke door de Derbyschutters en onszelf wordt opgelegd aangaande de te gebruiken kalibers op verschillende schietbanen. Deze beperkingen zijn opgelegd om schade aan de infrastructuur zoveel mogelijk te beperken.

Met aandrang vragen wij om hiermee rekening te houden!!

Op de schietbanen met een kaliber-beperking werd een zichtbare herinnering aangebracht.

Netheid schietbanen

Vandaag (03/10/2022) heb ik een rondgang gedaan en vastgesteld dat er schutters zijn die hun hulzen, schietschijven ed niet opruimen nadat ze geschoten hebben.

Het bestuur staat erop dat IEDEREEN zijn hulzen, schietschijven en het gebruikte materiaal opruimt en terug op zijn plaats zet nadat men materiaal gebruikt heeft. Enkel op die manier blijft de schietstand proper en netjes en blijft het een plezier voor de volgende schutter. Het kan niet de bedoeling zijn dat de verantwoordelijken van dienst bij einde van de schietdag nog alle rommel dienen op te ruimen!!!

Zo heb ik vandaag een geweersteun gevonden die niet terug op zijn plaats gehangen werd, een handvol hulzen gevonden die niet opgeruimd waren en een half doosje patronen nog op de schietstand gevonden.

Met vriendelijke groeten

Colman Bart

Voorzitter GPSV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *