Nieuwsbrief Juni

Beste vrienden,

50-jarig bestaan

Zoals jullie reeds weten is 2023 een feestjaar en vieren wij dit jaar ons 50-jarig bestaan.
Het bestuur kan jullie meedelen dat Zijne Majesteit op ons verzoek is in gegaan om onze club de eretitel “Koninklijk” toe te kennen. Bijgevolg mogen wij ons sedert 27/04/2023 “Koninklijke Gentse Politieschietvereniging” noemen.

Clubfeest

Het bestuur kan u reeds meedelen dat het Clubfeest 2023 doorgaat op zaterdag 30/09/2023 om 12:00 uur en dit in onze gekende locatie, Salons Caipirinha, gelegen te 9820 Merelbeke, Burgemeester Maenhautstraat 92 bus A.

Opnieuw werd er een lekker menu samengesteld door de Chef:

* Aperitief met hapjes
* Op vel gebakken Noordzeevis op bedje van rissoto , verse spinazie * Sorbet “Poire Williams”
* Eendenborst geparfumeerd met acasiahoning en seizoensboeket * Soufflé Grand-marnier “kroepoek saffraan
* Mokka met versnaperingen
* Wijnen en frisdranken

Dit alles wordt voorzien van aangepast wijnen en frisdranken
De prijs voor dit alles bedraagt 70,00 euro per persoon voor de leden en ereleden. Voor niet-leden bedraagt de prijs 75,00 euro per persoon.
Men dient in te schrijven door een mailtje te sturen naar ons welbekende email-adres (info@gpsv.be) met uw naam, aantal personen en eventueel uw voorkeur van tafelgenoten en het verschuldigde bedrag bij voorkeur over te schrijven op de clubrekening (BE96 9731 5128 8005) met de vermelding “ Clubfeest 2023 naam + aantal personen”. Op deze manier is er minder risico dat er misverstanden of fouten ontstaan.

De uiterste inschrijvingsdatum is vastgelegd op 15/09/2023. Men is maar ingeschreven NA betaling EN mail naar info@gpsv.be

Sluiting schietstand

De schietstand zal gesloten zijn op volgende dagen:

* 24/07/2023 (Herstellingswerken)
* 31/07/2023 (Herstellingswerken)
* 01/01/2024 (Nieuwjaarsdag)

Netheid schietstand

Vandaag zag ik dat er op verschillende schietbanen, zowel op de 50m als op de 25m lege hulzen bleven liggen nadat de schutter reeds terug vertrokken was. Het kan niet de bedoeling zijn dat de verantwoordelijke van dienst bij het afsluiten van de schietstand eerst alle lege hulzen dient op te ruimen. Daarom willen wij nogmaals uitdrukkelijk vragen om na het beëindigen van de schietsessie alle lege hulzen op te ruimen zodat de schietbaan netjes en veilig is voor de volgende schutter.

Met vriendelijke groeten

Voor het Bestuur

Colman Bart

Voorzitter GPSV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *