Nieuwsbrief januari 2023

Beste vrienden,

Ook in het nieuwe jaar houden wij jullie via deze weg op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes.

Website GPSV

Na het vernieuwen van de schietstand, de modernisering van de club zijn wij blij jullie te kunnen meedelen dat ook onze website vernieuwd is.

Diegene die sinds december 2022 naar onze website gesurft hebben, hebben ongetwijfeld gemerkt dat deze offline was. Dit was nodig om de website te moderniseren en voor iedereen een persoonlijke login te voorzien.

Op die manier kan ieder lid op het afgesloten ledengedeelte inloggen en de nieuwsbrieven, foto’s en laatste info omtrent de club vinden.

Ieder lid krijgt een persoonlijke login. Het wachtwoord dient verplicht veranderd te worden wanneer men de eerste keer inlogt op het afgesloten ledengedeelte.

In bijlage kunnen jullie de handleiding hieromtrent vinden.

De leden die niet over een e-mailadres beschikken kunnen zich aanbieden bij onze voorzitter en zullen een paswoord kunnen kiezen.

Volle sportschuttersboekjes

De leden die een vol sportschuttersboekje hebben kunnen zich bij het bestuur aanmelden en zullen dan in het bezit gesteld worden van een nieuw boekje.

Het bestuur zal dan het nodige naar het Fros toe doen.

Ziekenfondsen

Sommige ziekenfondsen komen tussen in het lidmaatschap van een sportclub en geven een jaarlijkse premie als men lid is van een sportclub.

Wie hieromtrent meer info wenst neemt het beste contact op met zijn/haar ziekenfonds.

Uittreksel uit het strafregister

Recreatieve schutters dienen bij het vernieuwen van hun lidmaatschap een uittreksel uit het strafregister af te geven. Leden met een definitieve sportschutterslicentie (D-SSL) dienen een kopie van de D-SSL of een uittreksel uit het strafregister af te geven.

Met vriendelijke groeten

Voor het Bestuur

Colman Bart

Voorzitter GPSV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *