Nieuwsbrief Februari 2023

Het jaar 2023 is reeds enige tijd begonnen en het bestuur blijft niet stilzitten. Zo is het dit jaar een feestjaar want we bestaan dit jaar 50 jaar, maar daarover in een latere nieuwsbrief meer.

Uittreksel uit het strafregister

De schutters die nog geen uittreksel uit het strafregister of kopie van de definitieve sportschutterslicentie (D-SSL) afgegeven hebben vragen we om dit zo spoedig mogelijk te doen.

Clubfeest 2023

Het bestuur kan u reeds meedelen dat het Clubfeest 2023 doorgaan op zaterdag 30/09/2023 om 12:00 uur en dit in onze gekende locatie, Salons Caipirinha, gelegen te 9820 Merelbeke, Burgemeester Maenhautstraat 92 bus A.

Ook nu weer werd er een lekker menu samengesteld door de Chef:

* Aperitief met hapjes

* Op vel gebakken Noordzeevis op bedje van rissoto , verse spinazie

* Sorbet ‘’ Poire Williams’’

* Eendenborst geparfumeerd met acasiahoning en seizoensboeket

* Soufflé ‘’ Grand-marnier ‘’ kroepoek saffraan

* Mokka met versnaperingen

* Wijnen en frisdranken

Dit alles wordt voorzien van aangepast wijnen en frisdranken

De prijs voor dit alles bedraagt 70,00 euro per persoon voor de leden en ereleden.

Voor niet-leden bedraagt de prijs 75,00 euro per persoon.

Men dient in te schrijven door een mailtje te sturen naar ons welbekende email-adres (info@gpsv.be) en het verschuldigde bedrag bij voorkeur over te schrijven op de clubrekening (BE96 9731 5128 8005) met de vermelding “ Clubfeest 2023 naam + aantal personen”. Op deze manier is er minder risico dat er misverstanden of fouten ontstaan.

De uiterste inschrijvingsdatum is vastgelegd op 15/09/2023.

Men is maar ingeschreven NA betaling EN mail naar info@gpsv.be

Trainers 

Wij willen een warme oproep doen naar ieder lid van onze vereniging die in het bezit is van een erkend trainersdiploma om zich kenbaar te maken bij het bestuur.

Op die manier heeft het bestuur een zicht op hoeveel trainers er lid zijn van onze club en zo kunnen we ook de nieuwe leden op een officiële en correcte wijze bijstaan bij hun eerste stappen in de schietsport en onze vereniging.

Maandelijkse schietwedstrijden

Zoals iedereen weet zijn er binnen onze club 2 schietwedstrijden die over het gehele jaar plaatsvinden.

Zo kunnen de schutters met licht of zwaar kaliber 12 gedateerde schietschijven afgeven aan de verantwoordelijke van dienst. De schutters beslist zelf of hij/zij tevreden is met het resultaat en de gedateerde schietschijf laat meetellen en afgeeft aan de verantwoordelijke met dienst. Er zal dan ook een rangschikking opgemaakt worden op basis van de 10 hoogste scores. De schutters beslist zelf of hij/zij tevreden is met het resultaat.

Nieuw dit jaar is dat we een soortgelijke schietwedstrijd toegevoegd werd voor de geweerschutters (Licht kaliber) op onze 50meter baan.

Indien er geweerschutters zijn die hierover meer uitleg willen, kunnen ze steeds terecht bij het bestuur.

Duelvuur / Bowlingpin

Nieuw dit jaar is ook het Duelvuur / Bowlingpin die alternerend op de 3de maandag van de maand van 09:00 uur tot 16:00 uur doorgaat.

Ook hier wordt een rangschikking bijgehouden en op het einde van het jaar wordt er een kleine attentie voorzien voor de aanvoerder van het klassement.

Website

Op het ledengedeelte van de website wordt eveneens de rangschikkingen van onze wedstrijden bijgehouden. Op die manier kan iedereen van thuis uit de punten bekijken. 

Met vriendelijke groeten

Voor het Bestuur

Colman Bart

Voorzitter GPSV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *