Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief Augustus

Nu de schietclub na de jaarlijkse sluiting terug open is, is het tijd voor de volgende nieuwsbrief.

50-jarig bestaan

In de vorige nieuwsbrief konden wij jullie reeds het heuglijke nieuws brengen dat Zijne Majesteit op ons verzoek is ingegaan om onze club de eretitel “Koninklijk” toe te kennen.

Om dit te vieren worden wij door het stadsbestuur van Gent met een beperkte vertegenwoordiging op 20/09/2023 om 17:00 uur op het stadhuis uitgenodigd voor een kleine receptie.
Dresscode: stadskledij.

Het bestuur heeft beslist dat iedereen de kans krijgt om zich hiervoor in te schrijven. Dit kan door een mail naar het welbekende email-adres (info@gpsv.be) of een bericht aan de verantwoordelijke van dienst op de schietstand die dan het nodige zal doen. De uiterste inschrijvingsdatum is 06/09/2023.

Aangezien we maar met een kleine vertegenwoordiging mogen gaan, zal – indien er meer kandidaten dan plaatsen zijn – gewerkt worden op basis van de datum van aansluiting bij de club.
M.a.w. zal u na het afsluiten van de inschrijvingsperiode een bevestiging van inschrijving ontvangen of meegedeeld worden dat u op de reservelijst staat.

Clubfeest

Het bestuur kan u reeds meedelen dat het Clubfeest 2023 doorgaat op zaterdag 30/09/2023 om 12:00 uur en dit in onze gekende locatie, Salons Caipirinha, gelegen te 9820 Merelbeke, Burgemeester Maenhautstraat 92 bus A.

Opnieuw werd er een lekker menu samengesteld door de Chef:

* Aperitief met hapjes
* Op vel gebakken Noordzeevis op bedje van rissoto , verse spinazie * Sorbet “Poire Williams”
* Eendenborst geparfumeerd met acasiahoning en seizoensboeket * Soufflé “Grand-marnier” kroepoek saffraan
* Mokka met versnaperingen
* Wijnen en frisdranken

Dit alles wordt voorzien van aangepaste wijnen en frisdranken
De prijs voor dit alles bedraagt 70,00 euro per persoon voor de leden en ereleden. Voor niet-leden bedraagt de prijs 75,00 euro per persoon.
Men dient in te schrijven door een mailtje te sturen naar ons welbekende email-adres (info@gpsv.be) met uw naam, aantal personen en eventueel uw voorkeur van tafelgenoten en het verschuldigde bedrag bij voorkeur over te schrijven op de clubrekening (BE96 9731 5128 8005) met de vermelding “ Clubfeest 2023 naam + aantal personen”. Op deze manier is er minder risico dat er misverstanden of fouten ontstaan.

De uiterste inschrijvingsdatum is vastgelegd op 15/09/2023. Men is maar ingeschreven NA betaling EN mail naar info@gpsv.be

Sluiting schietstand

Door werken van Fluvius aan het elektriciteitsnet zal de schietstand volledig buiten onze wil uitzonderlijk gesloten zijn op maandag 04/09/2023.

50-meter

Vanaf heden is het verboden om met handvuurwapens (pistool en revolver) te schieten op de 50- meterstand. Dit door de vele beschadigingen aan de installatie. Gelieve hier rekening met te houden.

Opberglockers

Vanaf heden zijn er opberglockers voorzien waarin de wapenkoffer afgesloten achtergelaten kunnen worden om bv naar het toilet of de cafetaria te gaan.
De lockers zijn voorzien van een sleutel met label.

Het is de bedoeling dat de wapenkoffer in de locker geplaatst wordt en afgesloten wordt. De sleutel wordt door de schutter bijgehouden.
Wanneer de locker niet meer gebruikt wordt, dient de sleutel terug op het slot geplaatst te worden.

Het is de bedoeling dat de lockers iedere avond leeg gemaakt worden, met andere woorden mogen deze niet gebruikt worden als persoonlijke locker.
Het bestuur zal, indien bij afsluiten van de schietstand blijkt dat er nog lockers afgesloten zijn deze openen onder verantwoordelijkheid van de schutter die gebruik maakt van de locker.

Wanneer de gebruiker de sleutel verliest, zal er een forfaitaire kost aangerekend worden van 50 euro.

Te koop aanbieden

Zoals sommigen reeds opgemerkt hebben, hangen er op de schietbanen borden waarop schutters informatie over vuurwapens die ze aanbieden kunnen uithangen.

Dit is alleen toegelaten na overleg en met toestemming van het bestuur. Dit met het passend formulier die verkrijgbaar zijn bij de verantwoordelijke van dienst.

Andere mededelingen / zoekertjes zullen verwijderd worden.

Afmelden

Wij stellen meer en meer vast dat verschillende schutters zich na de schietbeurt niet afmelden. Wij willen iedere schutter vragen om hier meer aandacht aan te besteden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *